MECA Car Service

 

I tillegg til å være autorisert verksted for Nissan, Suzuki og Isuzu, er vi også tilknyttet MECA Car Service kjeden. Gjennom denne kjeden vil vi kunne tilby våre kunder som ikke kjører våre bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted. 

MECA stiller strenge krav til vår kompetanse og servicenivå for at vi skal få være del av MECA's kvalitetskjede av bilverksteder. Våre mekanikere tilbys kontinuerlig kompetanseutvikling for at vi hele tiden skal holde oss oppdatert innen ny bilteknikk. Uansett hvilken bil og årsmodell du har, så er det alltid noen hos oss som er spesialist på nettopp din bil.

Vi er meget konkurransedyktige på de fleste jobber, kontakt oss for et pristilbud! Hjelp er underveis

Når du får utført service eller reparert bilen din hos oss, tilbys du en forsikring når du henter bilen. Hvis du kommer ut for en ulykke, en teknisk feil, går tom for drivstoff, mister nøkkelen eller låser den inne i bilen – bare ring, så kommer vi, døgnet rundt. Med MECAs assistansenummer i hanskerommet vil du føle deg tryggere på reisen.

<les mere> 
 

Periodisk kjøretøykontroll
Du må selv følge med og avtale tid for EU-kontroll, slik at bilen din blir godkjent før utløpet av fristen. Finn fristen for neste godkjenning av din bil her.

<les mere>


Hent bilen uten å betale
Med MECA-kortet kan du dele opp betalingen i inntil 24 måneder, rentefritt.

<les mere>

Klikk her for timebestilling