Nordens beste forhandler 2010

PRESSEMELDING 06.04.2011

 

Gol Auto ble Nordens beste Nissan-forhandler for tredje år på rad!

Nissan Drive er Nissan Nordic Europe sitt årlige program som anerkjenner og premierer lidenskapen, visjonene og integriteten til de beste forhandlerne og deres ansatte. Programmet premierer forhandlere som har oppnådd betydelig suksess både i salg og på ettermarked og som også har gitt eksepsjonell kundeservice.

 

Vinnerne av Nissan Drive 2010 ble annonsert under et forhandlermøte 24. mars. De beste Nissan-forhandlerne fra hvert land i Norden og Baltikum ble overlevert sin premie samme kveld under en stor Nissan Drive-galla i London, og for tredje år på rad ble Gol Auto A/S hedret som den beste forhandleren – ikke bare i Norge – men i hele Norden og Baltikum til sammen. Vinneren i denne kategorien vil også bli nominert til den globale Nissan Sales and Service Way Award som deles ut av Nissan Motor Co. Ltd. i Japan.

 

Daglig leder, Arnfinn Rustberggard mottok det store troféet på vegne av Gol Auto.

 

”På vegne av alle ansatte på Gol Auto, er jeg er stolt over å motta denne anerkjennelsen. Det er et bevis på at den jobben vi legger ned hver dag gir resultater. Det er også en glede å konstatere at våre kunder er fornøyd med den jobben vi gjør. Dette har høyeste prioritet hos oss, og da er det spesielt hyggelig å få et håndfast bevis på at det nytter.” sier han.

 

Kriteriene for Nissan Drive

For å kvalifisere til å bli nominert til Nissan Drive må forhandlerne være lønnsomme, levere gode resultater og ha høy grad av kundetilfredshet over tid.

 

Øvrige vinnere av Nissan Drive Awards 2010

Beste store forhandler: Brennes Auto AS (Sarpsborg)

Beste mellomstore forhandler: Gol Auto AS (Gol)

Beste lille forhandler: Ramsengs Auto AS (Mo i Rana)

Beste forhandler lette nyttekjøretøyer: Brennes Auto AS (Sarpsborg)

Beste forhandler innen markedsføring: Sørlandets Bilsenter AS (Kristiansand)

 

Beste forhandler i Norge: Gol Auto AS

Beste forhandler i Norden for tredje år på rad: Gol Auto AS.