Nordens beste Nissanforhandler

PRESSEMELDING 25 MARS 2010

 

Gol Auto AS årets Nissan-forhandler

 

Under et arrangement i Stockholm i regi av Nissan Nordic ble Gol Auto kåret til både Årets norske Nissan-forhandler og Dealer of the Year i hele Norden.

 Daglig leder Arnfinn Rustberggard i Gol Auto er godt fornøyd med tildeling og sine ansatte: At vi vinner på ny i år er ene og alene de ansattes fortjeneste,” sier Rustberggard.

 ”Vi har meget dyktige medarbeidere som tar ansvar og er flinke til å holde seg oppdatert. Slike priser forplikter og vi vil forsøke å holde fokus også i tiden fremover.  Vi planlegger nå en utvidelse av vårt anlegg og håper på den måten å kunne gi enda bedre service til våre kunder,” forteller en fornøyd bilforhandler.

 Nissan begrunner kåringen av beste Nissan-forhandler slik: Igjen og igjen viser Gol Auto et solid og sterkt bil- og ettermarkedssalg. De har en utrolig flott og kundeorientert organisasjon. Forhandleren har et grep om markedet som er helt unikt.

 ”Markedsandelen i 2009 på personbiler var 14,1% og på varebiler 12,3%. Med andre ord en solid markedsposisjon takket være et solid kundearbeid over lengre tid. Det gode kundearbeidet med dertil hørende volum har resultert i svært gode økonomiske resultater. Forhandler og eier er en nøktern, solid og ikke minst en svært hyggelig person. Vi gratulerer Gol Auto og daglig leder og eier Arnfinn Rustberggaard med utmerkelsene som årets beste Nissan-forhandler og Dealer of the Year i Norden”

 Hvert år kårer og belønner Nissan Nordic de beste forhandlerne i Norge, Sverige, Danmark og Finland innen forskjellige kategorier. Dyktige utsalgssteder som presterer godt økonomisk og tilbyr kundeservice av ypperste klasse får utmerkelser ved en Nissan Drive galla.

Nissan Drive er et program i Nissan-systemet hvor forhandlerne måles over et år med fokus på kundeservice, arbeid innen salg og servicemarkedet i tillegg til lønnsomhet. Programmet omfatter alle Nissan-forhandlere globalt og er etablert for å oppmuntre forhandlerne og premiere prestasjoner og kontinuerlige forbedringer i deres arbeid.

 

Last ned hele pressemeldingen <HER>